Contactpagina

 
Voorzitter Joke Ketelaars Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice voorzitter Henk de Mol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Twan Gevers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Ramon Gevers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Els Timmermans  
Wedstrijdleider indoor/25m1p Henk de Mol wedstrijdleiderindoor@concordiastoedenrode.nl
Veldwedstrijden Henk de Mol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze Club is een vereniging met verschillende disciplines in de handboogsport zoals Recurve, Barebow, Traditioneel en Compound. Dit alles zowel indoor, veldschieten en Fita.
Als beginneling hoef je nog niks aan te schaffen, we hebben oefenbogen en pijlen, die je kan gebruiken. We hebben tevens een gerenommeerde trainer die ook gecertificeerd is door de NHB. Mede dankzij deze trainer zijn er ook een paar schutters van naam uit onze stal gekomen, zoals Rick van den Oever, die diverse kampioenstitels op zijn naam heeft staan, nationaal, internationaal en Olympisch. Verder hebben we nog een aanstormend talent in huis, Jan van Tongeren, die al aardig meedraait met de Nederlandse top en ook internationaal al hoge ogen gooit.

Ben je een geoefende schutter, dan ben je ook bij onze club van harte welkom.
Loop eens binnen op een van onze trainingsavonden op dinsdag en donderdag vanaf 20:00 uur. Jeugd training is op dinsdagavond van 18:30u tot 20:00u.